Tematikus Kürtőskalács Hétvégék az Édes Mackó kürtőskalács cukrászdában.


A Kürtőskalács Fesztivál idén ugyan elmarad, de a Fesztivál attrakcióit szeptember és október folyamán, Tematikus Kürtőskalács Hétvégék keretében elhozzuk az Édes Mackó kürtőskalács-cukrászdába. Glutén- és Tejmentes Hétvége, Vegán Hétvége, Ínyencségek Hétvégéje, Különelegs Ízek Hétvégéje és minden, mi szem-szájnak ingere…

GM és TM Kürtőskalács Hétvége: Szeptember 5-6. és Október 3-4.

A GM és TM kürtőskalácsok a Kürtősfeszt egyik legkedveltebb termékei, ezért 2x is, zeptember és október első hétvégéjén tartunk GM és TM Kürtőskalács Napokat, ahol a glutén, tojás, laktóz és tejfehérje intoleranciával élők számára kedvezünk.

A gluténérzékenyek ezeken a hétvégén kivételesen kürtőskalácsainkon kívül, desszertjeinkből is választhatnak: lesz GM Kürtős Zserbó és GM Kürtős Fondü, illetve GM Kürtős Fagyi és GM Madárlátta Kürtős (madártej kürtőskaláccsal).

A laktóz- és tejérzékenyeknek desszertjeink közül sajnos csak a TM Kürtős Zserbót és a TM Kürtős Fagyit tudjuk ajánlani!

Vegán Kürtőskalács Hétvége :Szeptember 12-13.

Bár a KürtősFeszten eddig nem volt vegán csak fittnesz kürtőskalács (ami annyira nem volt népszerű és a cukormentességet amúgy sem tudjuk tejesen kiváltani), és mivel sokan a vegán életmódnak a hívei, ezért úgy döntöttünk, hogy ezeken a napokon nekik kedvezünk.

Igy a Vegán Kürtőskalács Hétvégén kürtőskalácsainkon kívül desszertjeinkből is teszünk a kínálatunkba: lesz Vegán Kürtős Zserbó, Vegán Kürtős Fagyi, Vegán Mesehabbal és Vegán Málnavirág!


A Tematikus Kürtőskalács Hétvégék infói:Szeptember 5.- október 11.

Helyszíne: Édes Mackó kürtőskalács-cukrászda
Budapest, 14. ker. Állatkerti krt. 14-16 szám, a Cirkusz mellett.
Nyitvatartás:
Szombat-vasárnap: 10.00-19.00

 

 

 

 
 

Ínyencségek Hétvégéje: Szeptember 19-20.

A Kürtőskalács Fesztivál talán legkedveletebb termékei kétséget kizáróan a kürtőskalácsból-készült desszertek. Így szeptember harmadik hétvégéjére tervezzük az Ínyenc Napokat - azért is ezen a hétvégén, mert akkor lesz a városban az Édes Napok rendezvény a Bazilikánál, ahol szintén lesznek a Vitéz Kürtős kínálatában kürtőskalácsból készült desszertek. Így ezen a hétvégén kát helyen is kóstolhatóak ezek az ínyencségek.

Az Ínyencségek Hétvégéjének újdonsága a Kürtős Szelet lesz!
További kínálatunk: Kürtős Csapágy, Kürtős Krémes, Kürtős Fondü, Dupla Málnás Kürtős Fondü, Kürtős Fagyi, Kürtős Gríz, Kürtős Guba és Madárlátta Kürtős.


Különleges Ízek Hétvégéje:Szeptember 26-27. 


A Kürtőskalács Fesztivál legmenőbb standja az Ízbombák nevet viseli, mivel itt készítjük a különleges ízesítésű kürtőskalácsokat. Szeptember utolsó hétvégéjén tehát ízbimbókat izzítani, hisz a kisérletező kedvűeknek most igazi kánoán lesz az ízeket illetően.

Így kínálatunkban lesz: málnás, epres, csokicseppes, pörkölt mogyorós, chili-csokis, citrusos, cappucino és passió gyümölcs ízesítésű kürtőskalács is./


Meglepetés Kürtőskalács Happening: Október 9-10-11.

Arra a hétvégére, amikor lett volna a nagy Kürtőskalács Fesztivál, tervezünk egy kisebb, sok meglepetéssel teletűzdelt Kürtőskalács Utcabált, melynek részletei még titkosak.
A meglepetés tudnivalóival hamarosan jelentkezünk!