Idén is lesz Szaunázók hétvégéje országos szezonnyitó szauna programokkal


A Magyar Fürdőszövetség idén is megszervezi a Szaunázók hétvégéjét a fürdőlátogatók örömére, október 2-4. között tematikus szauna programokkal várják az érdeklődőket az ország fürdői. 

A szaunázás segíti az immunrendszer erősítését, jó hatással van az egészségünkre, vérkeringésünkre és méregteleníti szervezetünket. A Szaunázók hétvégéje a szaunázás jótékony hatásaira, egészségmegőrző, prevenciós célú alkalmazására kívánja felhívni a figyelmet, azzal a nem titkolt céllal, hogy tovább növeljék a szaunakultúra iránt érdeklődők számát.

A hétvége során a 31 csatlakozó fürdő szabadon szervezhet a szaunázáshoz kapcsolódó programokat, központilag egyetlen esemény lesz: október 3-án 16.00 órától a csatlakozó szaunákban ugyanaz a tematikus szaunaprogram fog megvalósulni az ország több településén.

A programban részt vevő fürdőkről és a hétvégéről bővebb információk a www.furdoszovetseg.hu/szaunazok-hetvegeje-csatlakozo-furdok weboldalon és a szövetség hivatalos közösségi oldalán, a Csobbanj Velünk facebook oldalon kaphatnak bővebb felvilágosítást.