Újra vár Buda Vidámparkja, Millipop, a Mosolygyár!


A Millipop minden óvintézkedést megtett, és megtesz folyamatosan a látogatók védelmének érdekében, hogy a családok újra önfeledten kikapcsolódhassanak a több mint 2000 négyzetméteres, többszintes játékterű, családi kulturális és szórakoztató birodalomban!

Buda Vidámparkja

A 2013-ban megnyitott Millipop Játszóház Budapest nagy alapterületű családi kulturális és szórakoztató birodalma. A Buda Vidámparkjaként is emlegetett gyerekbirodalom korábban gyárépületként, majd népszerű rendezvényhelyszínként díszelgett a budai oldal egyik legfrekventáltabb pontján. Ma az izgalmas, indusztriális építészeti megoldások teszik egészen egyedülállóvá a Millenáris park Fogadó épületében, kertkapcsolattal kialakított helyszínt.

A több, mint 2000 négyzetméteres alapterületű, többszintes játéktér formabontó játékpalettájával a város legmagasabb presztízsű játszóháza. A játszóház büszkélkedhet az ország legnagyobb területű mászókarendszerével, benne egy több mint 7 méteres bandacsúszdával, spirál, tekergő és kamikaze csúszdával, trambulinokkal, óriás labdatengerrel és külön, egészen kicsiknek totyogóval. Az országban egyedülálló, zsetonos működtetésű ügyességi és készségfejlesztő játékaink minden korosztály számára önfeledt élményt nyújtanak. A galériaszinten találhatóak a szülinapi különtermek és a bisztró, míg a legfelső szinten elektromos kisautók, sportpálya, szimulátorok és mászófal várja a gyerekeket.

Kávéházi hangulat

A Millipopban képviselő bisztró és látványkávéház működik. Az egyedi loft hangulat, a világos enteriőr és a kényelmes galéria teszi sajátos hangulatúvá. Nálunk a szülők kellemes kávéházi hangulatban, teljes rálátással, folyamatos vizuális kapcsolatban maradhatnak gyermekükkel. Séfünk gondosan válogatott alapanyagokból készíti a házias ízvilágú, egészséges, finom ételeket. Közel 100 négyzetméternyi teraszunk kanapéiról csodálatos  panoráma tárul vendégeink szeme elé, akár a Millenáris park aranyhalakkal teli tavaira, akár a csodálatos gyümölcsfákra gondolunk.

Különleges szülinapi csomagok

Ha már a  házibulihoz nem elég nagy a lakás és szeretnéd, hogy a szervezés és a lebonyolítás terhe lekerüljön a válladról a  legjobb választás egy egyedi, fantasztikus és emlékezetes születésnapi buli a Millipopban!

A következő csomagok közül választhattok:

·      Prémium

·      Szuper

·      Happy

·      Milli

Rendezvények akár 1000 főig

A Millipop kiváló helyszín céges vagy magánrendezvények részére. Az elmúlt években több nagyszabású rendezvénynek voltunk házigazdái. Ezek változó létszámú, tematikus vagy promóciós események voltak. 80-tól egészen 1000 fős rendezvényig voltunk partnerei megrendelőinknek. Örömmel vesszük, ha a megrendelő utat enged kreativitásunknak, egyedi ötleteinknek. Szolgáltatásaink egyedisége, fair árazásunk, megbízhatóságunk messze versenytársaink elé helyez bennünket.

 

Cégek/ Ügynökségek részére:

·      Céges rendezvények

·      Partnertalálkozó, szeminárium

·      Kihelyezett egyedi értekezletek

·      Termékbemutatók

·      Csapatépítés és élményszerzés

·      Tematikus rendezvények

·      Díjátadók

·      Koncertek

·      Oktatások

·      Családi napok

Óvodák, iskolák, oktatási intézmények részére:

·      Iskolai rendezvények (farsang, halloween, gyereknap, tanévnyitó, tanévzáró, stb.)

·      Iskolai fellépések

·      Kihelyezett tanórák

·      Csapatépítés és élményszerzés

·      Tematikus rendezvények

·      Díjátadók

·      Versenyek

·      Családi napok

·      Táborok

Szolgáltatások:

·      Homlokzati reklámlehetőség

·      Millipop kommunikációs csatornák használata

·      Arculat megjelenítés

·      Tematikus dekoráció

·      Tematikus játékok kitalálása, bonyolítása

·      Teljes catering szolgáltatás

·      Alapfokú színpadtechnika

·      Adatbázis építés

·      Egyidejűleg 600 fő befogadása

·      VIP termek

·      Könnyű megközelíthetőség

·      Presztízs helyszín

·      Épület körül 5 méteres sáv használata

·      Maximális rugalmasság

·      Teljeskörű bonyolítás

·      Ajándék és tombola felajánlások

·      Greenbox fotó

·      5000 fős (folyamatosan bővül) adatbázis elérése

·      Videó és fotó szolgáltatás

·      GoPro szolgáltatás

·      Quadrocopter szolgáltatás

Fókuszban a játék, szünidőben is

Klassz programokkal és fantasztikus élményekkel várjuk a gyerekeket minden szünidőben a játéktáborainkba. A fókusz az örömteli mozgáson, játékon van, amit képzett és tapasztalt táborvezetőink kiterjedt felelősségérzettel irányítanak. A kiváló adottságokkal rendelkező játszóház lehetővé teszi, hogy a gyerekek, az időjárástól függően, nap mint nap a szabad levegőn is lehessenek. A Millenáris füves területekkel, tavakkal tarkított parkja - melyben a tematikus Zöld Péter Népmese Játszótér is megtalálható -, ideális helyszín az önfeledt játékhoz. Háromszori étkezést biztosítunk (reggeli, ebéd, uzsonna), amit séfünk válogatott alapanyagokból készít el a Bisztróban. A folyadékpótlásra és friss gyümölcskínálatra is különös gondot fordítunk.

Járványügyi intézkedések 

A Millipop minden olyan óvintézkedést megtett, és megtesz folyamatosan a látogatók védelmének érdekében, amely jelen helyzetben elvárható:

·      Új takarítási protokollt vezettünk be, amelynek során a legszuperebb fertőtlenítőszerek (Bio fertőtlenítővel - Ecovian) alkalmazásával végezzük a napi takarítást, mely teljes mértékben lebomló anyagokból áll. Így nem csak a látogatókra, de a környezetünkre is vigyázunk.

·      Kollégáink rendszeresen fertőtlenítik a gyerekjátékokat. A leginkább kitett felületeket folyamatosan kezeljük (kilincsek, kapcsolók, asztalok, szaniterek, stb…)

·      A labdatengerben található golyók, egy speciális fertőtlenítős mosással kaptak még ellenállóbb bevonatot. 

·      A szájmaszk használatát dolgozóinknál mi is kötelezővé tettük a zárt térben, illetve több ponton is kihelyeztünk kézfertőtlenítős adagoló készülékeket.

·      Bisztrónkban továbbra is várjuk vendégeinket, bár kínálatunkat a jelen helyzetben kismértékben megváltoztattuk.

Köszönjük az eddigi türelmedet, de a jövőbeni együttműködésedet is kérjük. VIGYÁZZUNK EGYMÁSRA!

·      Egészséges vendégeket tudunk fogadni, a bejáratnál érintésmentes hőmérés történik. Akinél esetleg magasabb testhőmérsékletet jelez a készülék (37,2C°), a helyszín elhagyására kérjük fel.

·      A bejáratnál kihelyezett kézfertőtlenítők hasz-nálata kötelező, a belső térben lévő javasolt

·      A bejárati pultnál plexit üveget helyeztünk ki

·      A 1,5 m távolságot egymás között szükséges betartani

·      Hatósági előírás miatt, 6 év felettieknél a maszk viselése javasolt (kötelező), a 14 felettieknek kötelező (nálunk tudsz vásárolni maszkot a pultnál is, ha véletlenül otthon felejtetted)

Millipop a Mosolygyár

Tel.: +36 20 504 5511

Cím: 1024 Budapest, Fény u. 18-20.

Bisztró-kávézó: minden nap 11:00-19:30

Játszóház: minden nap 10:00-20:00 (Kivéve dec. 25-26.)

Web: www.millipopjatszo.hu

Email: info@millipopjatszo.hu

Facebook: https://www.facebook.com/millipopjatszo.hu/

Instagram: https://www.instagram.com/millipop_mosolygyar/