Gréti Wellness & Gyógypanzió - Élje át, kóstolja meg, fedezze fel, töltődjön fel!


Ahogy elhagyja az ideérkező vendég a 11-es utat, kipakolja a csomagokat és megmássza a szobákhoz vezető legalább 70 lépcsőt máris egy teljesen új világba csöppen. A Duna és az erdő közelsége által teremtett kellemes klíma már az első lélegzetvételkor megtapasztalható. Leányfalu méltán kedvelt üdülőhely már több mint 150 éve.

 

Feszty Árpád azt írta Leányfaluról 1879-ben a Vasárnapi Újság 42. számában:

„A német Alpesek fenségesen zord tetői bámulatra ragadhatnak, Itáliának kék ege szerelmes ábrándokba ringat, de hiába! Nem magyar az, élvezete szívünket nem tölti be úgy, mint az, amit a mi határaink nyújtanak.

S, nem is kell messze mennünk, itt a főváros közelében mennyi szép telep van, kedvességben egymással vetélkedők, de alig akad párja annak a helynek ott a Vérteshegyek egyik katlanában, közvetlen a szőke Duna partján, a kies Leányfalvának. Lehet a többi nagyobb, pompásabb, de bizony kedvesebb egy sem lehet.”

Leányfalu most is páratlan szépséget, kikapcsolódást, és nyugalmat nyújt az idelátogatóknak. A Gréti Wellness Panzió szeretné, ha vendégei számára azok a napok, melyeket itt töltenek, igazi feltöltődést nyújtanának.

Ideális szálláshely azok számára, akik szeretnének kicsit kiszakadni a hétköznapok monotonitásából, beleszippantani a Duna és a hegyek találkozásánál lévő különleges levegőbe, elvonulni a világ zajától.

Wellness részlegünkben meleg vizes medence, jacuzzi és finn szauna biztosítja a kikapcsolódást.

Ételeinket a környék őstermelőitől származó alapanyagokból készítjük el mindig frissen, mindig szezonálisanFinom borokat is kóstolhatnak nálunk, melyek sehol máshol, csak a Dunakanyarban lelhetőek fel, és akkor még nem említettük a házi szörpöket, házi készítésű finomságokat.

Kertünkben Önök is megcsodálhatják a pompás növényeket és azokat a 177 éves fenyőfákat, melyeket a legenda szerint Kossuth Lajos ültetett, amikor felesége családjának birtokán töltötte igen kevés szabadidejét.

A környék programkínálata igen gazdag. Lehet túrázni, evezni, sárkányrepülővel kémlelni az eget és a tájat, Trabanttal nosztalgiázni, múzeumba menni, bobozni, gokartozni, finom ételeket kóstolni, sétálni, vagy csak úgy lenni és örülni az életnek!

Ideális hely kis és nagy gyermekkel érkezőknek, baráti társaságoknak, családoknak!

Keressék fel honlapunkat a www.zmwellness.hu oldalon, vagy keressenek bennünket a greti@zmwellness.hu e-mail címen, vagy telefonon a +3620 957 9280-as telefonszámon.

Szeretettel várjuk Önöket az év minden napján!