Nem kizárt, hogy egy Tárnokról eltűnt család maradványait találták meg a pilisi erdőben


Elképzelhető, hogy a 2002-ben Tárnokról eltűnt Radics család maradványait találták meg a rendőrök a pilisi erdőben. Egy férfi, élettársa és hároméves gyerekük azóta sem került elő – veti fel a szombati Bors a PestiSrácok értesülése alapján.

 

A pilisszentiváni kirándulóhelyén talált emberi maradványok ügyében továbbra is hírzárlat van. Zsákba rejtve találtak csontokat, és az újabb értesülések szerint nem kizárt, hogy három holttestről van szó.

A rendőrök a Jági-ösvényen egy alig tíz négyzetméteres területen kijelölt helyen kezdtek ásni, ebből a lap arra következtet, hogy valaki pontosan számolt be a holttestek helyéről.

A PestiSrácok arról ír, hogy a különböző leszámolásos gyilkosságok megrendelése miatt börtönben ülő Portik Tamás egyik embere, Radics Attila és családja csontjait találhatták meg. Róluk 16 éve gyakorlatilag semmit sem tudni, miután rejtélyes módon nyomuk veszett.

A családfő iskolából hazaérkező nagyobbik lánya nyitva találta tárnoki házuk ajtaját 2002. január 23-án. Nyolc hónapos kistestvére fent sírt az emeleten, a házban vért valamint töltényhüvelyeket találtak. Évekig eltűntként keresték a családot. 2012-ben aztán emberölés miatt indítottak nyomozást, amit 2016-ban lezártak, mert a tetteseket nem sikerült felkutatni.

A rendőrségtől arra a kérdésre, hogy most újraindították-e a nyomozást a Radics család ügyében, annyit válaszoltak: „nem adnak” tájékoztatást.