A KOMÉTA ismét rajthoz áll


Szeptember 9-én került megrendezésre a 33. Wizzair Budapest Félmaraton, ahol a Kométa, mint támogató jelen volt mind a rajtnál, mind pedig a célegyenesnél.
 

A Kométa üzenete: “Ízekkel és felelősséggel egy új generációért!”
Éppen ezért a Kométa sokat tesz azért, hogy a fiatalok, és sokak számára is elérhető sportot, eseményeket támogasson, amely által bárki és bármikor elkezdhet egy tudatosabb és egészségesebb életformát.
 
Idén a Kométa, az oldalán leggyorsabban regisztráló 400 indulónak adott lehetőséget arra, hogy ingyenesen regisztráljon a futóversenyre. Így ők a Kométa színeiben, zöld mezben, csapattagént futják majd le a 21 kilométert.
 
Az indulók között ebben az évben is számos Kométa dolgozó volt, akik kemény felkészülési szakaszt tudhatnak maguk mögött.

 
A nemrég Spanyolországból hazatért Kovács Lázár, azaz Lázár chef is a Kométa színeiben állt rajthoz.
 
Gyetván Csaba, a Hogyan készül? című vlog szerkesztője is a Kométa indulói között volt, aki kitartóan készült a versenyre.
 
A Kométa a rendezvény helyszínére kitelepül saját kóstoltató furgonjával, így a látogatók megtapasztalhatták az újonnan bevezetett sócsökkentett termékek ízvilágát is.
 
Giacomo Pedranzini, a cég ügyvezető igazgatója a következőképpen fogalmazta meg a Kométa célkitűzéseit:“Nekünk nem csak az íz a szenvedélyünk, hanem a jó táplálkozás elősegítése mellett, a sport, a mozgás, a helyes életmód is. Hiszen a megfelelő táplálkozás mellett a sport az, amivel a legtöbbet tehetünk egészségünkért. Azért választottuk a tömegsport ezen formáját, mert Magyarországon igen közkedvelt és sokak számára elérhető sportág.
Számomra nagyon fontos a sport, hiszen mozgalmas életet élek, emellett egy olyan vállalat értékeit képviselem, mint a Kométa, ezért ugyanolyan fontos számomra is a tudatos táplálkozás is."
 
Mivel a Kométa kiemelt figyelmet fordít a korszerű táplálkozás elősegítésére, ezért kizárólag minőségi alapanyagokat használ termékei gyártásához magyarországi feldolgozó üzemében. A fejlesztések eredményeként, a Kométa termékei kiválóan beilleszthetőek az egészséges, változatos és aktív sportos életmódot követők étrendjébe.