3D-s emlékek mindenkinek járnak - Interaktív szórakozás a 3D Galleryben!


Kerüljön fel Michelangelo freskójára, utazzon Trabanttal, meneküljön dínó elől, legyen angyal vagy boltkóros, pózoljon bevásárlótáskákkal, hódítsa meg a legmagasabb hegyeket vagy úszkáljon a tengeren egy palackban! Elképzeléseinknek csak a képzeletünk szabhat határt!

Legyen ön is fotós, profi festő, művész vagy rendező, miközben a 3D hatás, optikai illúziók és térjátékok csalfa világán keresztül szemléli saját alkotását! Kreálja meg egyedi kompozíciót! Valósítsa meg saját ötletét, a kép adott, legyen Ön is részese a csodának!  

A 3D Galériában olyan kétdimenziós olajfestményeket állítanak ki, amelyekkel - a festmény milyenségétől függően - odaülve, odaállva vagy odafekve fényképezkedhetünk, az elkészített fotón pedig háromdimenziós hatás jelentkezik, köszönhetően mind a festmény különleges elkészítési módjának, mind az emberi test és a festmény kölcsönhatásának.

Minden korosztály számára, kicsiknek és nagyoknak! Mindenki megtalálja saját elképzelését! 

A galéria interaktív jellege lehetővé teszi, hogy a látogatók a festményeket szabadon megérinthessék, aktívan részt vegyenek a kép megkomponálásában. 

Csoportoknak is! 

A 3D Galleryben a nagyobb csoportoknak is helyük van! Szülinapos, csapatépítő és lánybúcsús programokkal várja vendégeit, sőt osztálykirándulást is lehet szervezni! A programokról nem hiányozhatnak a kötelező kellékek sem, mint a pezsgő, a lufi, a kincskereső játék és a fantasztikus hangulat! Minden csoportprogramban benne van a tárlatvezetés és a közös fotózkodás. A kiválasztott fotókat haza lehet vinni kinyomtatva, a többit pedig e-mailben kapja meg minden látogató! A legjobban sikerült képeket hűtőmágnesre, bögrére vagy kulcstartóra is lehet kérni!  

Kreatív lánybúcsú

Igazán felejthetetlen és trendi helyszínt keres barátnője lánybúcsújára? Ha szeretnek fényképezni, fényképezgetni, pózolni és színészkedni, itt a helyük! A galéria 300 nm-en, 3 teremben közel 30 kézzel készített attrakcióval várja a lánybúcsús csapatokat! Mindenki elfér egyszerre, hisz nincs létszámkorlát!

Rendhagyó tanórák 3 dimenziós festmények között 

Osztálykirándulás, alternatív kinti tanóra, iskolai program és művészeti oktatás egy helyszínen! A galériában játszva tanulhatnak a nebulók, akiknek interaktív tárlatvezetés keretein belül tartják meg az angol vagy a művészettörténelem órájukat! Mindezt az iskola keretein kívül, de mégis hatékonyan és emlékezetesen!

Okostelefon vagy fényképezőgép használata kötelező! A tárlatban rengeteg híres festmény várja a látogatókat!

Osztálykirándulás 

Az osztálykirándulások időszakában is várja csoportjait a galéria! A fiatalok önfeledten szórakozhatnak az olajfestmények között, kvízjáték is vár rájuk! A barátságos animátorok még a legvisszahúzódóbb gyerekekkel is szót értenek! A galéria környékén számos látnivaló van még, így nem kell sokat utazni ahhoz, hogy egy feledhetetlen kirándulással gazdagodjanak az osztályok. 

Figyelem! Ilyenkor megnövekedett forgalommal dolgozunk, érdemes telefonon érdeklődni és hetekkel előre lefoglalni az időpontot! 

3D Gallery Budapest

cím: 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 17.

e-mail: office@3dgallerybudapest.hu

tel.: (30) 211 8863

web: www.3dgallerybudapest.hu

https://www.instagram.com/3dgallerybudapest/

https://www.facebook.com/3Dgallerybp/