EdWall Fabrics - A titkos zsebek világa


Igazi mesevilág, amely a gyermekeknek kreatív és felfedező játék, a szülők számára praktikus és egyben stílusos dekoráció. Színes textilmunka, egyedi dekoráció, puha játék, rejtett tárolók.

A mesefal egy álom, egy fantáziát beindító, majd azt szárnyakon tovább reptető mesés birodalom… Persze, van amikor elegendő, ha négy szóval foglalom össze: textilből készült színes fal.

Szülői szemmel nézve praktikus, mert dekorál, véd, szigetel. Babánk, kisgyermekünk számára pedig telis-tele van rejtett zugokkal, felkutatható zsebekkel, ami hol egy házikó, egy jármű, egy napocska, valamilyen növény vagy épp egy állatfigura testében valósul meg. Bármilyen formát is öltenek, játékra hívja a kis kalandort.

A mesefalba bele lehet tenni a játékok apraja nagyját. Egyes elemeket ki lehet emelni, le lehet venni a fali közegből, így önmagukban egy újabb funkciót töltenek be. Ilyen lesz például a focizós kisfiú labdája, amely lehet a kedvenc párnája legénykénknek alvás során. Hasonlóan Panka, a zokniban, kosárral kezében sétáló kislány. A kosár levehető, gyermekünk viheti magával a képzelt vagy valós vásárlások során. Vagy például ott van az űrhajós mesefal. Az űrhajósnak van egy hátizsákja. Milyen menő dolog, amikor a mi kis hercegünk az Ő kis űrhajós hátizsákjával megy a bölcsibe vagy az oviba? Ha belegondolunk, Ő aznap reggel űrhajósként érkezik meg.

Lényegében a mesefal egy társ éjjel-nappal. Színe és formavilága igazi meghittséget ad, elvarázsolódunk általa, játszva fejleszt. Ki ne tudná, hogy a képzelőerő mennyire fontos, hogy azt milyen jó szavakba önteni, megmutatni, eljátszani?

Hosszasan sorolhatnám terveimet, ajánlásaimat, úgy érzem sosem fogyok ki belőlük, de én csak irányt, lehetőségeket mutatok. Írjátok meg nekem Ti, hogy milyen mesefalat tudnátok/szeretnétek megálmodni otthonotokba. Ti elképzelitek, együtt átbeszéljük, én meg elkészítem Nektek!

A rendeléseket, előzetes egyeztetést követően 4-6 hétre vállalom.

EdWall Fabrics - Évi Edina

Tel.: 06 30 616 6116

Email: edina@edwall.hu

Web: www.edwall.hu

Facebook: www.facebook.com/EdWall-Fabrics