BUDAPEST HEARTS fotóalbum


A BUDAPEST HEARTS egy különleges, egyedülálló könyv Budapestről, mely egy kicsit más szemszögből mutatja be a várost, ahogyan még nem láttuk.

Egy kis fotóalbum; a város szövetében megbúvó, véletlenül talált, spontán megörökített szívek gyűjteménye, egyfajta kincses doboz.

A szívek mindenhol ott vannak, kirajzolódnak, legyen ez egy pesti aszfaltból hiányzó darab, egy kopott házfal részlete, a budai hegyek faleveleinek véletlenszerű játéka, egy elhagyott kis konfetti szív, vagy egy sebtében megfirkált szerelmi vallomás. Együtt lüktetnek, élnek, dobognak a várossal.

A BUDAPEST HEARTS nemcsak a várost mutatja be egy kicsit más szemszögből, hanem észrevétlenül rávesz minket arra, hogy mi is nyitottabb szemmel járjunk.

 

BELLIBRO

A Bellibro elsősorban Budapest témájú, a városhoz kapcsolódó könyvek gondozását tűzte ki célul, melyek tartalmukban és megjelenésükben is elismerésre méltó színvonalat képviselnek.

A könyvhöz kapcsolódóan létrehoztunk egy instagram és facebook oldalt, ahová bárki elküldheti az általa talált szívek fotóit, régieket, újakat. Biztosak vagyunk abban, hogy nemcsak mi vettük észre ezeket a szíveket.

Aki eddig még nem talált, annak is érdemes nyitott szívvel járnia, csodálkozva tapasztalja majd, hogy a dolog működik…

 

megjelenés ideje: 2020 december 4.

a könyv paraméterei: 11,5 x 11,5 cm, keménytáblás, cérnafűzött, 62 oldal

ára: 2490 Ft