Irány a természet! Fedezd fel a kirándulás új élményét a bringanaturával!


Nagy Gyulával, a bringanatura megálmodójával beszélgettünk a biciklizés új formájáról. Ars poeticája: “A levegő lételemem. Tudom, mindenkinek. De nekem nem csak a létfenntartás feltétele, hanem az öröm, boldogság egyik forrása is. Minél többet a szabadban tölteni, és közben új, gyönyörű helyeket megismerni: ez motivál.” S mikor is lehetne ez aktuálisabb, mint a mostani időkben!

-Tősgyökeres hidegkútiként régóta élvezem a természet közelsége adta lehetőségeket.  – kezdi a beszélgetést Gyula. Egész évben mozgok, ki sem bírok pár napnál többet az erdő nélkül. Télen leginkább a túrabakancsomat koptatom. Tavasszal viszont beköszönt a bringaszezon, ami a legkedvesebb nekem.  Szerénység ide, vagy oda, állítom, hogy a Budai-hegység és a Pilis egyik legjobb ismerője vagyok.

A bringanatura elindításával nagy álmom vált valóra, hiszen kedvenc elfoglaltságom lett a munkám is: A környék erdeiben szervezek e-bike túrákat, amelyekhez 2021-es Cube e-mtb-kat biztosítok. Ha velem jössz, biztos lehetsz benne, hogy nem tévedsz el, és olyan utakon kirándulunk, amelyek végig tekerhetőek, még ha kihívást is jelentenek.

Válogathatsz a meghirdetett túrák közül, vagy kérj személyre szabott programot: Nevezd meg kedvenc helyeidet, vagy olyanokat, ahová már rég szeretnél eljutni, és a bringanatura egy túrára felfűzi ezeket.  

Nagyon fontos a mozgás és a sport, amit sajnos sokan hanyagolnak, főleg most, a korlátozások és a lehetőségek szűkülése miatt. Az e-bike olyan mozgásformát ad, amely nem megterhelő, mégis meglepően sok kalória égethető, miközben átélhetjük az erdő és a suhanás adta élményeket. Sőt, nem csak a testet, hanem a szellemet is frissen tartja a természet és a benne végzett sport, ami csökkenti a stresszszintet is.

Gyere el hétköznap reggel és este közösségi tekeréseinkre, hétvégén pedig tedd magad próbára hosszabb túráinkon! Válaszd a számodra legkényelmesebb helyszínt változó és könnyen megközelíthető rajtpontjaink közül!

E-mountain bike-jainkkal olyan helyekre juthatsz el, ahová gyalog, vagy hagyományos kerékpárral fárasztó és egy örökkévalóság lenne. Túráinkhoz a legmodernebb Cube e-bike-okat biztosítjuk, vagy hozd a saját e-bike-odat!

Hagyományos mtb-vel jönnél? Akkor is nálunk a helyed!

Ha csak útvonalra van szükséged akár bringásra akár gyalogosra, akkor is minket keress! Javasolt útvonalaink oda visznek, ahol garantáltan alig fogsz találkozni mással.

Magányos farkasként, vagy a saját falkáddal vágnál neki az erdőnek? Bérelj nálunk e-mtbt és kérj hozzá egy tuti útvonalat! Indulj otthonról, házhoz visszük!

Vagy bringáznál, de valami másra vágysz? Az a legkisebb baj... Szólj és megoldjuk!
Az aktuális hepöningekért kövesd a bringanatura Facebook oldalát

  • Szervezett e-mtb túrák
  • E-mtb kölcsönzés kiszállítással
  • Szervezett mtb túrák
  • Kerékpáros és gyalogos túratervezés

Elérhetőségek: