Termál Hotel Vesta – új, természetközeli szálloda félórányira Budapesttől!


Legyen szó pihenésről, aktív szabadidő eltöltéséről, üzleti útról vagy céges rendezvényről, a 2020. augusztusában nyitott szálloda a fővárostól 30 percre ideális választás!

Tápiószecső szívében, a híres Magdolna rendezvényház szomszédságában megnyitotta kapuit természetközeli szállodánk, a Thermal Hotel Vesta. Látogasson el hozzánk egyedül, kettesben vagy családdal, várjuk szeretettel!

A Termál Hotel Vesta érintetlen természeti környezetben, a világ zaját kizárva, mégis a fővároshoz közel, jól megközelíthetően várja kedves vendégeit.

A nyugalomról a természeti környezet, a gondtalan kikapcsolódásról pedig rendkívül sokrétű és színvonalas szolgáltatás kínálatunk gondoskodik: kertre néző, tágas szobák kültéri pihenősarokkal, minden igényt kielégítő gyógy- és wellnessközpont (szauna, sóbarlang, gyógy- és többféle relaxáló, frissítő masszázs, külső és belső termálvizes medencék, gyerekmedence, élményfürdő), vegetáriánus és svédasztalos reggelit is kínáló étterem, bár, gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt használható játszószoba, teljeskörű fogászati szakrendelő, interaktív gyerekprogramok, grillezési lehetőség, valamint ingyenesen használható horgásztó.

A Termál Hotel Vesta vendégeit Tápiószecsőn és környékén többféle szabadidős program, többek közt kerékpározási lehetőség, és lovasprogramok várja. A környék a családok kedvence!

TERMÁL HOTEL VESTA:

CSALÁDOKNAK - mert mindenki talál magának valami hozzá illőt

CÉGEKNEK ÉS ÜZLETI UTAZÓKNAK - rendezvényekre, csapatépítésre, továbbképzésre

ÁLLATBARÁTOKNAK – mert hatalmas terület áll rendelkezésükre játszani

EGYSZERŰEN CSAK PIHENNI VÁGYÓKNAK – az érintetlen természeti környezet miatt

Minden kedves vendéget várunk szeretettel!

TERMÁL HOTEL VESTA - TÁPIÓSZECSŐ

Email: info@vestahotel.hu

Tel.: +36 20 452 0788, +36 29 324 024

Web: www.vestahotel.hu

https://www.facebook.com/thermalvestahotel/

Cím: 2251 Tápiószecső, Gyógyfürdő út 1/a. Kérjük GPS navigációban úti célként a Vágóhíd utat adja meg!