Hotel Narád & Park**** Mátraszentimre - Természet csúcsra járatva!


A négycsillagos Hotel Narád & Park a Mátra egyik legcsodálatosabb pontján, Mátraszentimrén várja Vendégeit.  A hotel 810 méteres magasságban, gyönyörű erdei környezetben helyezkedik el. Budapesttől alig egy órányi autóútra, kicsiny országunk legizgalmasabb térségében, minden évszakban igazi élményekkel várjuk Önöket.

Sebes vizű patakok, gondozott turistautak, szökellő szarvasok, vízesések, szalamandrák, szurdokok, barlangok és erdő, amíg a szemünk ellát. És ez csak a hegy csúcsa! Ahogy azt az idelátogatók mondani szokták, itt tényleg összekeveredik minden, ami jó.

Ám nem csupán a kristálytiszta levegő és a mesés, hegyvidéki környezet az, amivel kényeztetni kívánjuk Önöket:

  • Wellness részlegünkön 350 négyzetméteren, teljeskörű wellness szolgáltatással, beltéri medencékkel, élményelemekkel, sókáddal, gyermekmedencével, szaunákkal és tepidáriummal igyekszünk pihentető felüdülést kínálni kedves Vendégeinknek.
  • Éttermünkben változatos napi kínálatokkal, gyermekmenüvel segítünk a választásban. Igyekszünk minden igényt kielégíteni, így étlapunkon megtalálhatóak a hagyományos ételek is, de lévén, hogy Mátraszentimrén igen erősen élnek a szlovák gasztronómiai hagyományok, helyi-, speciális ínyencségekkel is kedveskedünk Vendégeinknek.
  • Ezen túl: csodás panorámát kínáló terasszal, biztonságos játszótérrel, erdei tornapályával, teniszpályával és bérelhető kerékpárjainkkal igyekszünk kiszolgálni mind az aktív, mind a passzív kikapcsolódásra vágyó Vendégeink igényeit.

Mottónk:

Természet csúcsra járatva!

Elérhetőségünk:

Hotel Narád&Park****

info@hotelnaradpark.hu

https://www.facebook.com/hotelnaradpark

06 37/ 593 - 230

Foglaljon most 8%-os kedvezménnyel!

Látogasson el a szálloda honlapjára: https://narad.accenthotels.com/hu, válassza ki a kívánt időpontot, majd a promóciós kód mezőbe írja bele, hogy: hotelnarad