Szabadtéri romantikus vacsora, közös sörözés a barátokkal vagy egy jó kávé? – mindenkit vár Budán a Fióka!


A városmajori parknál található Fióka már távolról csalogatja a vendégeket, a különleges épületnél pedig csak a fantasztikus belső tér, a kerthelyiség egyedibb - tipikusan olyan hely, ahol végtelen órákat lehet eltölteni anélkül, hogy észrevennénk – barátokkal, párban vagy akár egyedül.

A Fióka remek választás lehet egy romantikus, szabadtári vacsorához, egy hétvégi ebédhez a családdal, egy felejthetetlen esküvőhöz, rég várt születésnaphoz, de az is mellette szól, hogy asztalfoglalás nélkül is bármikor be lehet térni egy finom kávéra, egy korsó hideg sörre vagy egy pohár borra. A kert nagyon tágas, barátságos, sőt, még a parkban élő madarak csicsergését is szinte egész nap hallani, akárcsak az épület mellett elhaladó sárga villamos klasszikus, jól ismert hangját.

Garantáltan maradandó élményt ad az első látogatás, de érdemes többször visszatérni, ugyanis az állandó étel-, és italkínálat szezonális tételekkel egészül ki. Az étlapon fixen megtalálhatóak az elmúlt hét év kedvenc ételei, mint a rántott mangalicakaraj bécsi burgonyasalátával vagy a marhahúsleves velőscsonttal, de az új creative chefnek hála mindig találni valami izgalmas, korábban biztosan nem kóstolt specialitást is. Ugyanez jellemzi a Fióka borlapját, melyen több mint 50 bor kapott helyet: a klasszikusok mellett mindig felbukkan egy-egy újdonság is, hogy még nehezebb legyen a választás.

A gasztronómiai élményt szuper DJ-estek, élménydús borkóstolók és hétvégi brunch is fokozza - méghozzá a szabad ég alatt! A terasz mindig fantasztikus kikapcsolódást nyújt: esős, hűvösebb időben fűtött, fedett, a napos időben pedig teljesen nyitott terasszal várják a vendégeket. A vírus elleni védekezésre különösen odafigyelnek, a felszolgálók még a kerthelyiségben is maszkot viselnek, és ugyanez igaz a konyha teljes személyzetére is. A Fiókában még arra is külön figyelmet fordítanak, hogy minden vendég elé egyszer használatos, újrahasznosított papírból készült étel-, és itallap kerüljön, az evőeszközöket pedig minden reggel külön-külön csomagolják, hogy semmivel ne érintkezzenek addig, amíg a vendég elé nem kerülnek.

A Fióka terasza a hét minden napján várja azokat, akik szeretnének biztonságos és hangulatos környezetben kikapcsolódni nagyobb társasággal, szűk körben vagy akár egyedül – itt biztosan mindenki megtalálja azt az élményt, amire vágyik.