Thermál Panzió*** Mórahalom - Gondtalan pihenés egész évben!


Mórahalom központ-jában, közvetlenül a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő mellett egész évben várja Önöket a Thermál Panzió***!

Mórahalom központjában, közvetlenül a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő mellett egész évben várja Önöket a Thermál Panzió Szegedtől 20 km-re, az M5 autópálya lehajtótól 12 km-re.

A háromcsillagos panzió 22 db kétágyas szobával, 2 db négyágyas apartman szobával, és 1 db családi szobával rendelkezik (mind fürdőszobával felszerelt). A szobák felszereltsége: légkondicionáló (használata ingyenes), minibár, szobaszéf, LCD televízió, telefon, WIFI (használata ingyenes), zuhanykabinos fürdőszoba, hajszárító.

Autóval érkező vendégeink részére ingyenes, zárt parkolóudvar áll rendelkezésre.

A panzió és svédasztalos reggeli helyszínéül is szolgáló Varga Csárda között közvetlen átjárás biztosított. A csárda házias ízekkel várja vendégeit a hét minden napján, amelynek emeletén maximum 80 fő befogadására alkalmas különterem is található.

Vendégeink gondtalan, pihentető kikapcsolódását a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő***** biztosítja, ahol télen legalább 10 melegvizes medence, amelyből 3 szabadtéri, és 4 db szauna várja a vendégeket. A panzió és a gyógyfürdő között vendégeink részére ingyenes és közvetlen, korlátlan átjárás biztosított.

A hotelhez közvetlenül kapcsolódó strand nyáron szórakoztató programok, események, egyéb különleges rendezvények helyszíne.

A Patkó Lovas és Szabadtéri Színház minden nyáron látványos előadásokkal, koncertekkel kápráztatja el nézőit. A város kiváló lehetőségeket ad kirándulásokra, szervezett túrákra a kialakított túraútvonalakon. A helyi vendéglátóhelyek hagyományos ízeivel visszatérő vendégeink kedvencei!

Legyen az nyaralás, vagy téli üdülés, a turizmus Mórahalmon egész évben lendületben tartja a várost! A társadalombiztosító által támogatott kezelések a gyógyfürdőben igénybe vehetőek.

Várjuk foglalását az alábbi elérhetőségek egyikén:

Cím: 6782 Mórahalom, Szegedi út 1./B

Telefon: +36 62 580 242; Mobil: +36 30 456 7600

E-mail: panzio@morahalom.hu

Weboldal: www.thermalpanzio.hu; https://www.facebook.com/thermalpanziomorahalom/

OTP-MKB-K&H SZÉP KÁRTYA ELFOGADÓHELY!